تولید کنندگان عمده سولفورپد ، نگهدارنده های انگور اوسکو شیلی را با قابلیت پیشگیری از رشد قارچ های بیماری زا، تولید نموده و در بازار ها عرضه می نمایند.
ما در این مطلب می خواهیم از روش های مختلف نگهداری میوه انگور و حفظ کیفیت این میوه برای شما صحبت کنیم.
در حفظ و نگهداری باکیفیت میوه انگور، معیار های مختلفی تأثیرگذار می باشند که برخی از این معیار ها عبارتند از:
- برداشت انگور های رسیده
- روش حمل و نقل این میوه
- نوع بسته بندی میوه انگور
- نحوه سرد کردن انگور
- تنظیم دما و رطوبت مناسب
- مبارزه با بیماری های قارچی
در گذشته از روش های طبیعی برای افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده می کردند اما این روش ها برای مدت زمان کوتاهی می توانند از غذاها در مقابل قارچ ها و فساد محافظت کنند.
به همین دلیل امروزه از روش های شیمیایی برای ماندگاری این مواد استفاده می کنند.
تولید کنندگان عمده سولفورپد
تولید کنندگان عمده سولفورپد این محصول را تحت عنوان بهترین نگهدارنده و همچنین بهترین ماده شیمیایی برای پیشگیری از فساد انگور تولید می نمایند.
در گذشته با استفاده از سوزاندن گوگرد در بسته های انگور، این میوه را از فساد نجات می دادند اما استفاده از گوگرد طعم انگور را تغییر داده و همچنین به دستگاه های سردخانه آسیب وارد می کرد.
به همین جهت استفاده از سولفورپد را جایگزین سوزاندن گوگرد نموده اند.
استفاده از سولفورپد مزیت های زیادی دارد از جمله:
- طعم و رنگ انگور را تغییر نمی دهد
- به بافت انگور آسیبی وارد نمی کند
- استفاده از آن سلامتی انسان ها را تهدید نمی کند
- قارچ های بیماری زا را نابود می سازد
- از فساد میوه انگور با گذشت زمان پیشگیری می کند
سولفورپد نگهدارنده انگور
تولیدکنندگان عمده سولفورپد نگهدارنده انگور ، این محصولات را با کیفیتی عالی به بازار های فروش ایران صادر می نمایند.
چرا که ایران یکی از بزرگترین تولید کننده های انگور در جهان بوده که صادرات این میوه را به کشور های دیگر به صورت عمده انجام می دهد.
سولفورپد، بهترین ماده برای افزایش ماندگاری انگور های صادراتی تولید شده در ایران می باشد.
سولفورپد اوسکو شیلی
در ایران برند های مختلفی از سولفورپد موجود می باشد که سولفورپد اوسکو شیلی به سبب تأثیرگذاری و ویژگی های منحصر بفردی که دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
از سولفورپد اوسکو شیلی برای افزایش ماندگاری انگور های صادراتی تولید شده در سردخانه ها استفاده می شود.
سولفورپد با رطوبت دی اکسید هوا واکنش می دهد و یک عنصر فعال تولید می نماید که این عنصر فعال با قارچ های بیماری زا مبارزه می کند.
این عناصر فعال با از بین بردن قارچ های بیماری زا و همچنین جلوگیری از رشد آن ها، مانع از فساد انگور ها پس از برداشت می شوند.
منبع: مرجع خرید و فروش کیسه و نگهدارنده نانو-کیسه نانو